Wednesday, December 30, 2009

Evolusi

1981-Aku yang duduk kat tengah tengah tu....masa ni kitaorang form5, ada trip team kriket ke KL...tetiba bas rosak kat area tapah....Masa bas tengah repair, kita orang ambik peluang bergambar kat railtrack kat belakang bengkel tu.....

1983-Selepas tengok konsert Michael Schenker Group

1986-Kensal Rise, semasa snow.....

1994-Aku pernah gemuk (sampai 85kg)
1996-Aku pergi haji

1998-dah kurus skit.....
2009-Umur 45 tahun-Berat lebihkurang 60kg


Entri kali ini aku nak bernostalgia sikit....memandangkan kita bakal melangkah ke tahun 2010 dalam 2 hari lagi....

Sekadar menyorot wajah wajah aku sepanjang kehidupan yang bagai sekelip mata je setakat ni....

Hakikatnya...dunia sementara, akhirat kekal abadi........

Aku kena keluar lama lama lagi....last sekali keluar 40h tahun 2004....


8 comments:

ziarah76 said...

subhanallah... ini evolusi dibimbing hidayah daripada Allah, insya-Allah.
sungguh terharu...menggamit nostalgia. Zaman rock kelakar betul!
Allah Maha Besar.

-saya timbang berat badan baru2 ni, dah naik ke 62 kg. ish ish ish

Ahmad Al-Hadi said...

Moga dengan berkat doa tuan... kita dapat kuar sama-sama 40h....

Berat badan saya pun yoyo jugak.... kadang kadang 59kg...naik 61, 62...

tapi average sy maintain 60kg la....

nak kena fikir maintain usaha atas iman pulak hahahaha.....

azharjaafar said...

Ada blog juge.. Lagi lama; Jan 2006..

FakirFikir said...

Tengok gambar lama baru tau kita tak semakin muda. Insyaallah, moga Tuhan memberikan kita kekuatan iman.

Ahmad Al-Hadi said...

azhar bhai,
Lama je..tapi jrg update hahaha..

Fakir bhai,
Setiap tahun bermakna umor makin pendek kan..

ابن زين الرمباوي said...

tuan..kena segera bagi masa tu..2004 tu kira lama tu..cubalah..azam kuat sket 2010 ni..amal maqami ok kan...doa utk saya juga..

zarzh said...

Assalamualaikum, salam taaruf dan ziarah dari saya.

Ahmad Al-Hadi said...

ibnuzain zahb,
inshaallah....paka iradah for 2010...

zarzh,
salam perkenalan dari saya juga....