Tuesday, January 22, 2008

Bye bye Nokia



Aku beli telepon baru... hahaha....


Aku dah give up ngan Nokia e61i....telefon dia ok sebab aku byk guna utk email tapi xleh nak hantar sms....


Last, last apa ke jadah handphone kalu takleh hantar sms....


So bye bye Nokia... aku sekarang pakai Sony Ericsson P1i... taraaaaa....
Kebetulan, famili aku sume dah byk pakai sony kecuali muaz je masih nokia...
Lantakle... aku pegi Mines hari sabtu 19 Jan haritu... trade in Nokia tu tambah dlm RM800 je sbab aku nak memory 1GB... tak kisahlah... janji aku boleh dispose off that Nokia...

1 comment:

lavender said...

waaaaaaa.. ade tepon baru yg sgt besh ye.. tahniah.. tahniah.. ehehe.. lepas ni tak pandang nokia la lepas pakai sony.. eheheheh..